Menu maart tot juni
9 & 10 maart 2023
Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette
Rundsfilet met broccoli, eekhoorntjesbrood en portosaus
Gegrilde ananas met vanille-ijs of kaasassortiment
Vrijdag 17 maart 2023
Gastronomische avond
We starten om 19 u.
Rillette van lipvis, oud Brugge kaas en zuurdesembrood
Ceviche van coquilles met wodka, mango en geroosterde mais
Vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever
Tajine van hondshaai, walnootjes en aardpeer
Grietfilet met citroenaardappel, ratatouille en basilicum
Pavlova met rood fruit
20 april 2023
Asperge-ham rolletje met een licht roomsausje
lamskotelet met rozemarijn krielaardappeltjes en rode wijnsaus
Gegrilde ananas met roomijs of kaasassortiment
27 & 28 april 2023
Suan l tang(Pittige Oosterse soep)
Roosbaars met granaatappelsaus, krielaardappeltjes en rozemarijn
Sabayon met cava en vanille-ijs of kaasassortiment
4 & 5 mei 2023
Gegrilde kip met mint chimichurri en chilli saus
Gebakken roodbaars met linzen, mosterd en witloof
Chocolade mousse met rode vruchten of kaasassortiment
25 & 26 mei 2023
VOP try-out
Verrassingsmenu van onze 6de jaren. Als voorbereiding voor hun VOP eindwerk maken de studenten van het zesde jaar hun eigen samengesteld menu voor u klaar.
Voor het dessert hebben jullie alvast de keuze uit:
Sabayon met cava en vanille-ijs
Gemarineerde aardbeien met limoen en basilicum
Geflambeerde ananas met roomijs
Om de voorbereiding zo realistisch mogelijk te maken voor onze studenten vragen wij om met maximaal 6 personen aan een tafel deel te nemen.
1 & 2 juni 2023
Carpaccio van eend met mango en sinaasappel
Balinese salade met gegrilde asperges, lamskoteletjes met kruidenkorst
Gemarineerde aardbeien met basilicum en limoen of kaasassortiment
Vrijdag 12 mei 2023
Gastronomische avond
We starten om 19 u.
Tartaar van kalfsvlees -kaneel -zure room en kaviaar van haring
Carpaccio van venkel -gerookte heilbot en groen kruiden
Courgette -pastinaaksoep afgewerkt met truffel en amandel
Ravioli -groene asperges – manchegokaas- veldsla
Zeeduivel -ham - pesto - polenta - cherrytomaat- knolselder -truffel
Pavlov-rood fruit- citroen - vanille -lavendel

Openingsuren
Maandag van 12 u tot 13 u | Gastronomische avond van 19 u tot 23 u |
Donderdag van 12 u 14.50 u | Avondkoken van 18 u tot 22 u |
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u |