Menu januari tot april

19 & 20 januari 2023

Venkelsoep met roquefort

Skrei met spinazie en amandelen, mousselinesaus en aardappelkroketjes

Sabayon van steranijs en kaneel of kaasassortiment

26 & 27 januari 2023

Velouté van courgette, geparfumeerd met koriander

Wilde eend met kersensaus, courgette en aardappelmousseline

koffiepanna cotta met koffiekoekjes en walnoot of kaasassortiment

9 & 10 februari 2023

Schelvis met waterkerspuree, tomatenschuim en look

Varkenshaasje met sinaasappelglazuur, salade van rode biet, truffelaardappel en radijs

Crêpe Suzette of kaasassortiment

17 februari 2023
Avondkoken start om 18u

Leng met compote van sjalot en rode wijnsaus

Parelhoen met veenbessensaus, cantharellen en aardappelkroketjes

Macaron met framboos en vanille sabayon of kaasassortiment

2 & 3 maart 2023

Tarbotfilet met béarnaise van pickles

Lamskoteletjes met tapenade van gepofte aubergine, wortelcrème en krielaardappeltjes

Sabayon met kriekbier of kaasassortiment

9 & 10 maart 2023

Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette

Rundsfilet met broccoli, eekhoorntjesbrood en portosaus

Gegrilde ananas met vanille-ijs of kaasassortiment

Vrijdag 17 maart 2023
Gastronomische avond

We starten om 19 u.

Rillette van lipvis, oud Brugge kaas en zuurdesembrood

Ceviche van coquilles met wodka, mango en geroosterde mais

Vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever

Tajine van hondshaai, walnootjes en aardpeer

Grietfilet met citroenaardappel, ratatouille en basilicum

Pavlova met rood fruit

Openingsuren

Maandag van 12 u tot 13 u Gastronomische avond van 19 u tot 23 u
Donderdag van 12 u 14.50 u Avondkoken van 18 u tot 22 u
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u