Menu september tot december

23 september 2022


Romige champignonvelouté

Kabeljauwhaasje met champagne, rivierkreeftjes op een bedje van spinaziepuree en karnemelk

Brusselse wafel met rode vruchten of kaasassortiment


29 & 30 september 2022


Schol met erwtjes, groene asperges en munt

Gebakken lamsfilet met pompoen en paddenstoelen


Gestoofde peren met chocolademousse en pistachekruim


14 oktober 2022
Avondkoken start om 18u


Witloofsoepje met Leffe en heilbot

Parelhoenfilet met notenkorst, puree van zoete aardappel en gebakken spuitjes

Crème brulée met hazelnoot en rode vruchten


17 & 18 november 2022


Velouté van bloemkool geparfumeerd met truffel
***
Lamskoteletjes met sinaasappel, kurkuma en couscous


Kastanje taartje met zure room of kaasassortiment


1 & 2 december 2022


Zuurkoolsoep met Riesling en balletjes van wild zwijn

Zeebaars met bospaddenstoelen en aardappel crème

Mandarijnijs met een krokantje van sesam of kaasassortiment


8 & 9 december 2022


Aardappelsoepje met verse kaas en grijze garnalen

Hertenragout met pruimen, lavendel, en geplette aardappel met een vleugje look

Profiterolles of kaasassortiment

Vrijdag 25 november 2022
Gastronomische avond
We starten om 19 u.

Kroketje van boschampignons

Everzwijnrug met selderij-aardappelsalade en dragonmayonaise

Bospaddenstoelensoep met een vleugje truffel

Wilde eend met krokant gekruid vel, sinaasappel en bulgur

Fazantenfilet met witloof, spruitjes, rosti aardappeltjes en een roomsausje van gouden Carolus

Vanille ijs met caramel, bacon crumble en een kruidig koekje


15 & 16 december 2022

Black box menu 5de jaren
De leerlingen creëren een eigen menu met dezelfde ingrediënten


Openingsuren

Maandag van 12 u tot 13 u Gastronomische avond van 19 u tot 23 u
Donderdag van 12 u 14.50 u Avondkoken van 18 u tot 22 u
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u