Menu april tot juni

21 & 22 april 2022

Asperges à la flamande met krokante filet d’Anvers

Wouts Beef Wellington

Gebakken ananas met roomijs of kaasassortiment

28 & 29 april 2022

Donderdag 28 april lunch, vrijdag 29 april avondkoken (18u)

Tartaar van tonijn met rivierkreeftjes en rucola-mayonaise

Speenvarken met wortelkroketjes mosterd-augurksausje en Franse erwtjes

Panna cotta met vlierbloesem en watermeloencoulis

5 & 6 mei 2022

Soepje van groene lentegroentjes

Parelhoen met gegrilde aspergetips, venkel, nectarine en amandel

Sabayon met een toets van kersen of kaasassortiment

12 mei 2022

Romige aspergesoep met kwarteleitje en ham

Krokant gebakken parelhoenfilet met pistachekorst, abrikozencouscous en ratatouille

Gemarineerde aardbeien met basilicum en vanille-ijs of kaasassortiment

Vrijdag 20 mei 2022: gastronomische avond
We starten om 19 u

Edamame boontjes en huisbereide hummus Saltimbocca van scampi en ham

Blini met kwartelei en gerookte paling

Rundsconsommé met wortelsterren en groene kruiden

Verse ravioli al funghi overgoten met een fris citrussausje

Lamskroontje met een portosaus , groentjes uit de oven en gratin aardappeltjes

Aardbeien met crème van witte chocolade, saffraan en zwarte peper, afgewerkt met basilicium granité


2 & 3 juni 2022

GIP try-out: Verrassingsmenu van onze 6de jaren. Als voorbereiding voor hun GIP eindwerk maken de studenten van het zesde jaar hun eigen samengesteld menu voor u klaar.

Voor het dessert hebben jullie alvast de keuze uit:

sabayon met cava en vanille-ijs
gemarineerde aardbeien met limoen en basilicum
geflambeerde ananas met roomijs


Openingsuren

Maandag van 12 u tot 13 u Gastronomische avond van 19 u tot 23 u
Donderdag van 12 u 14.50 u Avondkoken van 18 u tot 22 u
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u