Menu maart tot juni

9 & 10 maart 2023

Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette

Rundsfilet met broccoli, eekhoorntjesbrood en portosaus

Gegrilde ananas met vanille-ijs of kaasassortiment

Vrijdag 17 maart 2023
Gastronomische avond

We starten om 19 u.

Rillette van lipvis, oud Brugge kaas en zuurdesembrood

Ceviche van coquilles met wodka, mango en geroosterde mais

Vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever

Tajine van hondshaai, walnootjes en aardpeer

Grietfilet met citroenaardappel, ratatouille en basilicum

Pavlova met rood fruit

20 april 2023


Asperge-ham rolletje met een licht roomsausje

lamskotelet met rozemarijn krielaardappeltjes en rode wijnsaus

Gegrilde ananas met roomijs of kaasassortiment

27 & 28 april 2023

Suan l tang(Pittige Oosterse soep)

Roosbaars met granaatappelsaus, krielaardappeltjes en rozemarijn

Sabayon met cava en vanille-ijs of kaasassortiment

4 & 5 mei 2023

Gegrilde kip met mint chimichurri en chilli saus

Gebakken roodbaars met linzen, mosterd en witloof

Chocolade mousse met rode vruchten of kaasassortiment

25 & 26 mei 2023

VOP try-out
Verrassingsmenu van onze 6de jaren. Als voorbereiding voor hun VOP eindwerk maken de studenten van het zesde jaar hun eigen samengesteld menu voor u klaar.

Voor het dessert hebben jullie alvast de keuze uit:

Sabayon met cava en vanille-ijs
Gemarineerde aardbeien met limoen en basilicum
Geflambeerde ananas met roomijs

Om de voorbereiding zo realistisch mogelijk te maken voor onze studenten vragen wij om met maximaal 6 personen aan een tafel deel te nemen.

1 & 2 juni 2023

Carpaccio van eend met mango en sinaasappel

Balinese salade met gegrilde asperges, lamskoteletjes met kruidenkorst

Gemarineerde aardbeien met basilicum en limoen of kaasassortiment

Vrijdag 12 mei 2023
Gastronomische avond

We starten om 19 u.

Tartaar van kalfsvlees -kaneel -zure room en kaviaar van haring

Carpaccio van venkel -gerookte heilbot en groen kruiden

Courgette -pastinaaksoep afgewerkt met truffel en amandel

Ravioli -groene asperges – manchegokaas- veldsla

Zeeduivel -ham - pesto - polenta - cherrytomaat- knolselder -truffel

Pavlov-rood fruit- citroen - vanille -lavendel



Openingsuren

Maandag van 12 u tot 13 u Gastronomische avond van 19 u tot 23 u
Donderdag van 12 u 14.50 u Avondkoken van 18 u tot 22 u
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u