Menu januari tot april
19 & 20 januari 2023
Venkelsoep met roquefort
Skrei met spinazie en amandelen, mousselinesaus en aardappelkroketjes
Sabayon van steranijs en kaneel of kaasassortiment
26 & 27 januari 2023
Velouté van courgette, geparfumeerd met koriander
Wilde eend met kersensaus, courgette en aardappelmousseline
koffiepanna cotta met koffiekoekjes en walnoot of kaasassortiment
9 & 10 februari 2023
Schelvis met waterkerspuree, tomatenschuim en look
Varkenshaasje met sinaasappelglazuur, salade van rode biet, truffelaardappel en radijs
Crêpe Suzette of kaasassortiment
17 februari 2023
Avondkoken start om 18u
Leng met compote van sjalot en rode wijnsaus
Parelhoen met veenbessensaus, cantharellen en aardappelkroketjes
Macaron met framboos en vanille sabayon of kaasassortiment
2 & 3 maart 2023
Tarbotfilet met béarnaise van pickles
Lamskoteletjes met tapenade van gepofte aubergine, wortelcrème en krielaardappeltjes
Sabayon met kriekbier of kaasassortiment
9 & 10 maart 2023
Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette
Rundsfilet met broccoli, eekhoorntjesbrood en portosaus
Gegrilde ananas met vanille-ijs of kaasassortiment
Vrijdag 17 maart 2023
Gastronomische avond
We starten om 19 u.
Rillette van lipvis, oud Brugge kaas en zuurdesembrood
Ceviche van coquilles met wodka, mango en geroosterde mais
Vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever
Tajine van hondshaai, walnootjes en aardpeer
Grietfilet met citroenaardappel, ratatouille en basilicum
Pavlova met rood fruit

Openingsuren
Maandag van 12 u tot 13 u | Gastronomische avond van 19 u tot 23 u |
Donderdag van 12 u 14.50 u | Avondkoken van 18 u tot 22 u |
Vrijdag van 12 u tot 14.50 u |